Om Veganutmaningen

_dsc9266Den stora veganutmaningen är ett projekt som syftar till att ge en njutbar och rolig introduktion till vegansk mat. Under en månads tid – från första till sista november 2016 fick deltagare i Veganutmaningen middagsrecept, tips på frukostmat och möjlighet att ställa alla frågor som dök upp till en grupp av dedikerade coacher. Förutom erfarna veganer som bidrar med sin kunskap hade vi även en expertgrupp bestående av läkare och dietister som stod redo att besvara alla funderingar.

Bakom initiativet Den stora veganutmaningen står Djurrättsalliansen. Vi är enfuskgryta-med-aioli ideell organisation som arbetar för att djur ska visas empati och respekt. Vi ägnar oss mycket åt att dokumentera, avslöja och bekämpa djurförtryck – vi har bland annat visat upp grisarnas verklighet upprepade gånger. Vi försöker inspirera människor att äta veganskt genom att ordna Vegomässan (den största i Norden) och uppmuntra till djurvänliga val.

Vårt arbete för djuren är inte möjligt utan våra supporters och vi hoppas att fler vill stödja våra kampanjer genom att bli månadsgivare.

SMS:a START DJUR100 till 72370 för att donera 100 kronor i månaden eller START DJUR50 till 72370 för att donera 50 kronor varje månad till Djurrättsalliansens livsviktiga arbete.

Du kan också donera direkt till vårt plusgirokonto 42 54 11-6.

_dsc9177